ОПОЗНАЙТЕ НИ

Опит професионализъм отдаденост 

„СИЛА“ АД – Ямбол e създадена в началото на 1948г., като предприятие от отрасъл машиностроене, специализирано в производството на машини за селското стопанство.
Бързите темпове на развитие налагат през 1962 г. изграждането на нова, по-голяма производствена площадка, на която е построен и пуснат в експлоатация леярен цех.
От 1999г. „СИЛА“ АД Ямбол е частно акционерно дружество.
В конкуренция с най-добрите производители на селскостопанска техника ръководството и специалистите на фирмата следят съвременните тенденции в развитието на технологиите и внедряват иновативни решения в своите изделия. Благодарение на това фирмата завоюва пазари в Русия, Ирак, Йордания, Нигерия и Ангола.
А през последните няколко години, благодарение на внедрената вътрешна система за контрол, фирмата се наложи с нови изделия и на европейския пазар.

 • SKIP контейнери

  Система за обслужване SKIP-LIFT. Произведен по стандарт DIN 30720. Окачествено съгласно изискванията на ISO 9001.

 • HOOK LIFT Контейнер 40

  Система за обслужване Hook-Lift (Мултилифт). Произвежда се с двукрила, еднокрила или самосфална врата. Конструкция съгласно DIN 30722

 • HOOK LIFT Контейнер 20

  Система за обслужване Hook-Lift (Мултилифт). Подходящ за насипни товари. Окачествено съгласно изискванията на ISO 9001. Може да е с двукрила, еднокрила или самосфална врата.

 • SKIP LIFT

  Система за обслужване SKIP-LIFT. Лифтдъмпер с капаци, падащ борд, за ботови отпадъци, за мотокар и др.

0
ЗАВЪРШЕНИ ПРОЕКТА
0
ДОВОЛНИ КЛИЕНТА
0
ТОНА ИЗПОЛЗВАН МЕТАЛ
0
НЕВЕРОЯТНИ СЛУЖИТЕЛИ