ОПОЗНАЙТЕ НИ

Опит професионализъм отдаденост

„СИЛА“ АД – Ямбол e създадена в началото на 1948г., като предприятие от отрасъл машиностроене, специализирано в производството на машини за селското стопанство. Бързите темпове на развитие налагат през 1962 г. изграждането на нова, по-голяма производствена площадка, на която е построен и пуснат в експлоатация леярен цех.
От 1999г. „СИЛА“ АД Ямбол е частно акционерно дружество.
Ние сме компания, която се занимава с производство на контейнери за отпадъци, скрап и битови отпадъци, тип Мултилифт, лифтдъмпер, hook-lift, skip-lift. Нашата мисия е да предоставим на клиентите най-качествените продукти и услуги. Продуктите ни са изработени от висококачествени материали и са проектирани да издържат на тежки условия. Имаме голям опит в производството на контейнери за отпадъци и сме готови да отговорим на всички нужди на клиентите ни.
Предлагаме бърза доставка и производство на висококачествени продукти за отпадъци, скрап и битови отпадъци. Нашите продукти са изработени по европейски стандарти и са сертифицирани за качество. Имаме добре сработен екип от професионалисти, които са готови да отговорят на всички нужди на клиентите ни. Предлагаме продажби в цяла Европа на конкурентни цени. Производственото ни хале е с площ от 10 декара и е оборудвано с най-съвременните технологии за производство на контейнери за отпадъци.
Ангажирани сме с опазването на околната среда и рециклирането на отпадъци. Продуктите ни са проектирани да помогнат на клиентите ни да рециклират отпадъците си и да опазват околната среда. Ние сме горди от това, че помагаме на клиентите ни да направят света по-чисто място.

 • SKIP контейнери

  Система за обслужване SKIP-LIFT. Произведен по стандарт DIN 30720. Окачествено съгласно изискванията на ISO 9001.

 • HOOK LIFT Контейнер 40

  Система за обслужване Hook-Lift (Мултилифт). Произвежда се с двукрила, еднокрила или самосфална врата. Конструкция съгласно DIN 30722

 • HOOK LIFT Контейнер 20

  Система за обслужване Hook-Lift (Мултилифт). Подходящ за насипни товари. Окачествено съгласно изискванията на ISO 9001. Може да е с двукрила, еднокрила или самосфална врата.

 • SKIP LIFT

  Система за обслужване SKIP-LIFT. Лифтдъмпер с капаци, падащ борд, за ботови отпадъци, за мотокар и др.

0
ЗАВЪРШЕНИ ПРОЕКТА
0
ДОВОЛНИ КЛИЕНТА
0
ТОНА ИЗПОЛЗВАН МЕТАЛ
0
НЕВЕРОЯТНИ СЛУЖИТЕЛИ